Creëer! Meer tijd, meer geld, meer plezier.

Lezing zondag 25 november, aanvang 13.00 - 17.00 uur.

Creeer! Meer tijd, meer geld, meer plezier

Gebaseerd op het boek “Plezier met Business” van Simone Milasas

WAT ALS BUSINESS HET AVONTUUR VAN HET BESTAAN IS?

Zit jij vast in een comfortabele of conventionele manier van zakendoen? Voelt dit beperkt?
Is het einde van het jaar een tijd voor jouw, waar je jezelf veroordeeld omdat je (weer) je doelen niet hebt bereikt?
Heb jij geen business naar de ‘normale’ definitie, en denk je dat deze class niet voor jou bedoeld is?
Wat als jouw leven je business is? En jouw business jouw leven?

Wil jij dat jouw leven, jouw werk of jouw business iets totaal anders creëert voor jezelf en voor de planeet? Wil jij dat jouw leven, jouw werk of jouw business creatief en vreugdevol kan zijn?

Dat kan het zijn!

Ik nodig je uit in Helmond om samen met mij deze pragmatische technieken te leren kennen die jouw business op een heel verrassende manier veranderen. In 4 intensieve uren gaan we o.m. in op jouw persoonlijke blokkades, jouw beperkende definities en standpunten. En werken we aan nieuwe ingangen en ideeën.

Ik heet je graag welkom bij ‘thuis bij Annemieke’ voor een class vol vragen en tools die gecreëerd zijn om jou een totaal ander perspectief te geven op het creëren van jouw leven en jouw business.

In Simone Milasas woorden: “Plezier met Business gaat niet over hysterisch blij zijn. Het gaat erom te weten dat de keuzes die je maakt wel of niet kunnen werken en dat je toch de moed hebt om door te gaan en te veranderen, zelfs om ermee op te houden als dat nodig is. Plezier met Business gaat over het creëren van een harmonieus systeem dat maakt dat er elke dag meer kan verschijnen, en gaat voorbij aan deze realiteit.”

Ben jij er klaar voor?
Ben jij klaar voor het avontuur wat je leven, je business kan zijn?

Meer over mij:
Ik ben gecertificeerd Access Consciousness® Facilitator en heb zelf een zeer rijke business ervaring. Beginnend met een afgesloten studie tot lerares tekenen en textiele werkvormen tot uiteindelijk directeur inkoop en lid van de raad van bestuur voor een Duitse firma (en nog het een ander daarvoor en daarna...). Door steeds dat te kiezen wat mij werkelijk aansprak - i.p.v. eerst te overleggen of ik dat wel kon… - heb ik deze boeiende internationale carrière gemaakt. Door een zware persoonlijke ervaring ben ik me versterkt gaan bezighouden met dat, wat werkelijk betekenis aan mijn leven geeft. Op mijn grote zoektocht ben ik ook Access Consciousness® tegengekomen. Daar heb ik die fantastische hulpmiddelen/tools, leren kennen, die op een pragmatische en zeer effektive manier echte verandering in je leven kunnen bewerkstelligen.

Wat ik zo bijzonder fijn aan Access® vindt, is dat het niet iets statisch is, maar zich constant verder ontwikkeld. Dat je niet gezegd wordt wat je moet doen of moet laten maar dat je juist door voortdurend te vragen, je je eigen “weten” vindt. 

Mijn gemak met het creëren van business en het plezier, dat ik in en met business heb, zijn duidelijk groter geworden sinds ik de Access Consciousness® tools gebruik. Hoe zouden ze voor jou kunnen werken? Hoe kan jij jouw business en jouw leven fijner, gemakkelijker en succesvoller maken? Met gemak?

Ik zie je graag de 25ste in Helmond, bij Annemieke. 
De kosten zijn € 50,00 
De tijd is van 1 tot 5 uur

Zowel koffie, thee en snacks als ook een handboekje zijn inbegrepen.

Meldt je aan via deze link:
https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/access-events/at-a-venue/create-more-time-more-money-more-joy_183/

Of ook via deze PayPal Link:
https://paypal.me/CarolineBredee/50
(vergeet aub je email adres niet)