Prachtige vergaderlocatie

Een prachtige vergaderlocatie in een karakteristiek gebouw

Het prachtige karakteristieke huis is gebouwd omstreeks 1915. Bij binnenkomst kun je prachtige oude elementen aanschouwen en je wordt overvallen door een bijzonder sereen gevoel. De prachtig aangelegde tuin kun je gebruiken voor je training, workshop of voor een rustmoment in de pauze. De tuin is ook uitermate geschikt voor een zakelijke borrel. Al met al een hele mooie vergaderlocatie.

De ruimtes beneden in het huis worden verhuurd per dagdeel/dag/avond. Op de eerste verdieping worden ze verhuurd per uur, dagdeel of dag. Het is ook mogelijk om het gehele huis af te huren voor één of meerdere dagen. De praktisch ingerichte gezamenlijke keuken biedt alles wat je nodig hebt.

Waarom een unieke vergaderlocatie huren?

Als je uit je vertrouwde omgeving komt en gaat werken in een andere omgeving met een bijzondere sfeer dan heb je profijt van de voor jou nieuwe energie die daar hangt en daar krijg je nieuwe inzichten door. Je vindt eerder oplossingen waardoor het nemen van beslissingen ineens heel eenvoudig lijkt.  Zoek je een ruimte voor een cursus, workshop, brainstormsessie, teambuilding, netwerkborrel ....

 Bekijk de ruimtes

Volledig verzorgd

Als je een ruimte huurt bij Thuis bij Annemieke word je volledig in de watten gelegd. Wij verzorgen je volledige catering en richten de benedenruimtes in zoals jij dat wilt. De lunch is biologisch en gemaakt van pure eerlijke producten. En dat proef je.

Maar ook voor een afsluitende borrel of voor een zakelijke borrel verzorgen wij met plezier de catering.

Ik zorg er in ieder geval voor dat je niets te kort komt. Neem contact met mij op om je wensen te bespreken.

Bereikbaarheid

Thuis bij Annemieke is uitstekend te bereiken. Zowel per auto, fiets of openbaar vervoer.

Auto

Het is niet toegestaan om de auto op de oprit te parkeren. U kunt gratis parkeren in de nabijheid van het huis. Mocht je een training of workshop willen geven dan kun je de auto parkeren achter het tankstation dat vlakbij is gelegen. Je bent als bezoeker van Thuis bij Annemieke van harte welkom op het privé parkeerterrein van het tankstation. U kunt ook gratis parkeren in de nabijheid van het huis.

Fiets

Je fiets mag je achter het huis plaatsen en wel door de groene poort zodat je er zeker van bent dat hij er nog staat als je weer wilt vertrekken.

Openbaar vervoer

Het treinstation Mierlo-Hout ligt op 5 minuten loopafstand van de locatie.